Fremgangsmetode

Udskriv

Steg baconskiverne, til de er gyldne og sprøde. Læg på fedtsugende papir. Smuldr fetaost med en gaffel. Bland sammen med hvidløg, timian, salt og peber. Form ti flade hakkebøffer og krydr med salt og peber. Steg bøfferne og lad dem hvile på en tallerken bagefter. Lun burgerbollerne og flæk dem. Smør dem med fetaostcreme og læg dem sammen hakkebøf, bacon, rødløg, tomat og avocado. Servér straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Fetacreme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.