Fremgangsmetode

Udskriv

Sæt ovnen på 200 °C. Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie, til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål. 

Gem ⅓ af de stegte bacontern til at drysse på, når muffinsene skal bages.

 Bland mel, bagepulver, paprika, ost, hakkede valnøddekerner, stegte bacontern og timian i en skål. Pisk i en anden skål baconstegefedt, olie, mælk og æg. 

Vend de to blandinger sammen. Beklæd muffinformen med papirforme og fyld dej i. Drys dejen med resten af de stegte bacontern og sæt formen i ovnen. 

Bag muffinsene i ca. 25 minutter, til de er lysebrune. 

Tag ud og afkøl.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.