Sæt ovnen på 200 °C. Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie, til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål.
Gem ⅓ af de stegte bacontern til at drysse på, når muffinsene skal bages.
Bland mel, bagepulver, paprika, ost, hakkede valnøddekerner, stegte bacontern og timian i en skål. Pisk i en anden skål baconstegefedt, olie, mælk og æg.
Vend de to blandinger sammen. Beklæd muffinformen med papirforme og fyld dej i. Drys dejen med resten af de stegte bacontern og sæt formen i ovnen.
Bag muffinsene i ca. 25 minutter, til de er lysebrune.
Tag ud og afkøl.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.