Ostecreme af left-overs og friske forårskrydderurter

Ingredienser

  • 60 g Arla Harmonie® økologisk skummetmælk 0,1%
  • 2 g friskkværnet peber
  • 200 g Riberhus® økologisk mellemlagret og/eller andre osterester
  • 80 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 20 g krydderurt , fx purløg, ramsløg eller brøndkarse

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3230 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.5 g
Protein: 33 %
Kulhydrat: 4 %
Fedt: 63 %

Fremgangsmetode

Kom osten i foodprocessoren og kør det til osten er helt blendet ud. Tilsæt hytteost og mælk og kør ostecremen færdig. Spæd evt. op med mere mælk, hvis ostecremen er for tyk. Smag til med friskkværnet sort peber og forårets friske krydderurter.

Tip

Spis ostecremen til sprøde knækbrød, ristet rugbrød eller som smørelse i en sandwich med skinke og grillede grønsager.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.