Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan gør du

  1. Kør rødbederne på et mandolinjern i lange papirstynde strimler.
  2. Rør Naturlí Fars med svampene og sennep. Fordel farsen på rødbedestrimlerne og rul dem til en slagsroulade. Stil dem på højkant i et fad og sæt i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
  3. Kog kartoflerne til de er møre, og rør dem med Naturlí vegan Mayo så den bliver blød og cremet.
  4. Grill gulerødderne og asparges så de stadig er sprøde.
  5. Rør Naturlí Bearnaise med lidt soya eller lidt tangsauce for at give lidt sødme og salt til den fede bearnaise.
  6. Anret kartoffelmos i bunden af en tallerken, skær rødbede boeuf over i portionsstørrelser, og læg på kartoffelmosen.
  7. Fordel lidt Naturlí bearnaise creme ved siden, og pynt med de grillede gulerødder og asparges.
  8. Pynt med brøndkarse for at få mere hidsig sennep ind til hovedretten.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.