Rør Anamma Vego Formbar Fars med hakkede løg og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Skær grøntsagerne i rustikke stykker. Kom dem på spyd sammen med farsen og pensl dem med olie, drys med salt og peber og grill dem på hver side.
Pisk en vinaigrette af Bähncke Taffelsennep, olivenolie, 4 spsk. limesaft og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Kog æg og nudler som anvist på pakken
Server brasilianske grillspyd med vinaigrette, hakkede forårsløg, limebåde kokosmel og frisk mynte.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.