Bland Anamma Formbar Vegofars med krydderblandingen, løg, sambal oelek, hvidløg og tomatpuré.
Form til aflange ruller omkring små træpinde (fungerer også uden træpinde).
Steg rullerne ved 200 °C i 10-15 min. på en bageplade med lidt rapsolie i bunden.
Når de har en sprød overflade og har opnået en kernetemperatur på 70 °C, er de klar.
Bland ingredienserne i yoghurten. Smag til med hvidløg, salt og peber.
Server med mynte, yoghurt, rødløg, grøn salat, ajvar og pitabrød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Foods
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.
Nej tak