Mangefarvede bladbeder med brændt blomkål og sankthansurt tzatziki
SERVERING
10 portioner
Dressing
Sankthansurt tzatziki
Energiindhold for hele retten: 4480 kJ
Energifordeling:
Fiber: 37.1 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 60 %
Skær blomkålen ud i store stykker med blade, stok og det hele. Smelt kokosfedtet og tilsæt karry og kommen. Rist det hele godt igennem i ca. 5 min. Hæld kryddersmørret over blomkålen og tilsæt salt og peber. Ælt det hele godt sammen, så krydderierne kommer godt ind i kålen. Bag blomkålen i ovnen så krydderier og kål bliver godt ”brændt” igennem og får lidt farve. Kålen må gerne være al dente.
Pisk en dressing sammen af sennep, hyldeblomsteddike, olie, salt og peber. Riv bladbederne i grove stykker og vend med olie-eddike-dressing.
Skær sankthansurt i grove strimler – gem lidt hele blade og blomster til pynt, Bland de strimlede urter med yoghurt og salt og lad det trække et øjeblik. Anret bladbede-salaten på et stort, smukt fad og læg de lune blomkål herpå. Top til sidst det hele af med klatter af tzatziki og hele sankthansurter og blomster.
10-15 min. ved 220°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000