Hyldeblomst-gravad torsk med kefirsauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Gravad torsk

  • 40 g havsalt
  • 40 g brun farin
  • 600 g torskefilet af sushi kvalitet og det brede stykke af torsken
  • 10 g tørret hyldeblomst

Skilt kefirsauce

  • 200 g rapsolie
  • 10 dråber tabasco
  • 500 g ESSENS Kefir
  • 7,5 g havsalt
  • 40 g tallerkensmækker to og de bløde stilke

Pynt

  • karse

Tilbehør

  • 150 g chips af mørkt rugbrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8780 kJ

Energifordeling:

Fiber: 10.7 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 19 %
Fedt: 54 %

Fremgangsmetode

Gravad torsk

Brug det fine reelle stykke af torsken. Vend farin, salt og tørrede blomster sammen og gnid torskeryggen godt ind i det. Læg torsken tildækket i køleskabet i mindst 12 timer.

Skilt kefirsauce

Vask tallerkensmækkerne og kom dem i en blender med olie. Blend det i ca. 5 min. – eller til olien er varm og farven er meget grøn. Hæld olien gennem et klæde og hold den på køl til servering. Rør kefir sammen med salt og tabasco. Og tilsæt 4 spsk tallerkensmækkerolie – så saucen skiller. Anret tynde skiver af torsken med den skilte sauce og drys med karse. Server sprøde chips til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.