Hyldeblomst-gravad torsk med kefirsauce
SERVERING
10 portioner
Gravad torsk
Skilt kefirsauce
Pynt
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
Energifordeling:
Fiber: 10.7 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 19 %
Fedt: 54 %
Brug det fine reelle stykke af torsken. Vend farin, salt og tørrede blomster sammen og gnid torskeryggen godt ind i det. Læg torsken tildækket i køleskabet i mindst 12 timer.
Vask tallerkensmækkerne og kom dem i en blender med olie. Blend det i ca. 5 min. – eller til olien er varm og farven er meget grøn. Hæld olien gennem et klæde og hold den på køl til servering. Rør kefir sammen med salt og tabasco. Og tilsæt 4 spsk tallerkensmækkerolie – så saucen skiller. Anret tynde skiver af torsken med den skilte sauce og drys med karse. Server sprøde chips til.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000