Den bedste rugbrøds-klapper

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 g Groft salt
  • 2 g friskkværnet peber
  • 20 g olivenolie
  • 40 g grofthakkede mandel
  • 10 g frisk salvie
  • 300 g kogte grøn bønne
  • 3 g Groft salt
  • 1 g friskkværnet peber
  • 10 g olivenolie
  • 400 g squash i lange skiver
  • 400 g rød peberfrugt i 10 brede både
  • 150 g Riberhus® økologisk mellemlagret (10 skiver)
  • 1200 g hjemmebagt fuldkornsrugbrød (20 skiver)

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 15470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 121.3 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 62 %
Fedt: 24 %

Fremgangsmetode

Bønnepesto

Kom bønner, mandler, olie og salvie i en foodprocessor og blend til en ensartet blanding. Tilsæt salt og peber og smag til.

Vend squashskiver og peberfrugt i olie og vend det sammen med salt og peber. Tilbered grøntsagerne på grillen, på en grillpande eller ved høj temperatur i ovnen. De må gerne få meget farve, så de giver den grillede/bitre smag til den færdige sandwich.

Rist rugbrødsskiverne let i ovnen og fordel pestoen på alle skiverne. Læg de 10 sandwich sammen om de grillede squash, peberfrugt og en skive ost. Del evt. rugbrødsklapperne i trekanter med et spyd i hver.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.