Fremgangsmetode

Udskriv
Lad olien blive varm i en pande og steg peberfrugterne i ca. 5 min. - eller til de tager farve. Tilsæt løg, bladselleri, gulerødder og hvidløg og steg i yderligere 5 min. Tilsæt vand, tomater, timian og krydderier. Lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min.
Kom suppen i en blender sammen med osten - og blend til suppen er jævn. Server suppen med croutoner og persille.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 36.9 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.