Fremgangsmetode

Udskriv
Lad smørret blive gyldent og brun kødet i ca. 1 min. Tilsæt vand, timiankviste, salt og peber og bring det i kog. Kog kødet ved svag varme og under låg i ca. 40 min.
Tilsæt kartofler og salt og kog videre under låg i ca. 10 min. Tilsæt majroer og flødefraiche og kog i yderligere ca. 10 min. Kom ærter og forårsløg i og kog lammeragouten i ca. 2 min. Tag timiankvistene op og smag til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 20800 kJ

Energifordeling:

Fiber: 53.7 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 59 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.