Fremgangsmetode

Udskriv
1. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og kør det på foodprocessoren sammen med salt. Tilsæt æg, fløde og peber og kør massen helt glat. Tilsæt Arla Protino® Valleproteinpulver og kør til pulveret er opløst i farsen. 2. Vend citronskal, nødder og persille sammen. 3. Pensel 10 timbaler og fyld dem halvt op med fars. Læg en tsk. af nøddeblandingen på farsen, og fordel resten af farsen herpå. 4. Bag soufflerne i vandbad i ca. 15 min. ved 160 grader.

Serveringsforslag

Server soufflen sammen med æbletimian fløden og evt. kartoffelkroketter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 1027 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 4 %
Fedt: 73 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.