Fremgangsmetode

Udskriv
Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en røreskål og pisk ved høj hastighed i ca. 5 min. eller til massen er tredoblet.
Pisk ligeledes sukker og kvark luftigere og blank ca. 5 min. ved højeste hastighed. Bland de to piskede masser godt sammen.
Pisk æggehvider og sukker stiv i en hel ren skål og vend det forsigtigt i ægge/kvark massen. Fyld isen i små glas, skåle eller plastikbøtter og stil på frost natten over.
Pisk sukker og kvark luftigere og blank ved højeste hastighed.
Kvark-blandingen blandes med piskede æggeblommer, sukker og vaniljesukker.
Fold piskede æggehvider i massen af 2 gange.
Hvis du vil servere kvark semi freddo i skiver: Hæld og ryst massen på plads i fx små slikboxe klar til frysning.
Skær semi freddoen ud med en varm kniv og pynt fx med ristede havregryn.
Semi freddo er italiensk og betyder halvfrossen.

Tips

Indfrys i portionsskåle klar til servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4190 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 21 %
Kulhydrat: 67 %
Fedt: 12 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.