Fremgangsmetode

Udskriv
1. Flæk vaniljestængerne på langs, skrab kornene ud, og bring stænger og korn i kog sammen med mælken. 2. Pisk æggeblommer og sukker hvidt på røremaskinen. 3. Tilsæt majsstivelse (uden at piske for meget). 4. Hæld den kogende mælk i æggeblandingen under omrøring. 5. Hæld det hele tilbage i gryden, og sæt det over varmen igen. 6. Kog cremen under kraftig piskning. Må ikke koge, da den skiller. 7. Hæld cremen op i en kold bradepande. 8. Dæk cremen med film og køl den af i blæstkøleren til max 10°. 9. Rør Arla Protino® valleproteinpulver i den kolde creme. 10. Pisk fløden til let skum og pisk det sidste Arla Protino® valleproteinpulver med. 11. Vend fløden i cremen. 12. Opbevares på køl ved max 5°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 964 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 52 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.