Fremgangsmetode

Udskriv
1. Smelt chokoladen sammen med smørret i en gryde. 2. Pisk æg og sukker sammen (ikke for luftigt). 3. Rør chokoladen/smørret i. 4. Sigt mel, bagepulver, salt, kakao og Arla Protino® Valleproteinpulver i, og rør det i dejen. 5. Rør valnødder i. 6. Hæl dejen i en smurt form. 7. Bag kagen ved kombi 160 grader og 40% damp i ca. ½ time - måske noget længere.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 1787 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 45 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.