For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.
Mærket har til formål at skabe bedre dyrevelfærd for flere danske grise, kyllinger og køer. Dette gøres igennem en øget efterspørgsel fra forbrugerne på kødprodukter produceret med ekstra fokus på dyrevelfærd.
Dyrevelfærdsmærket tydeliggør niveauet af dyrevelfærd i kød- og mejeriprodukterne på en nem og overskuelig måde. På den måde bliver forbrugerne bevidste om, hvordan de kan bidrage til bedre dyrevelfærd.
På hjerte 1 har forbrugeren løftet dyrevelfærden over dansk lovgivning. Der er yderligere krav staldene, og dyrene kan bevæge sig frit omkring. De får mere strøelse, mere plads og mindre transporttid. Kyllingerne er en langsommere voksende race, grisene halekuperes ikke, og der tages særligt hensyn til ko og kalv. Ét hjerte giver derfor et markant løft af dyrevelfærden i stalden.
Dyrevelfærden bliver bedre for hvert hjerte, der tilføjes i mærket, men så bliver prisen også højere. På hvert niveau er der derfor en balance mellem velfærd og pris.