Kulinarisk Sydfyn inviterer til Jule Fødevaremarkedet den 14. og 15. december. 

Traditionen tro kommer boderne til at bugne af håndlavede chokolader, bolsjer og lakrids. Lokalt produceret øl og brændevin. Eddike, most og vin. Friskristet kaffe og nybagt brød. Fisk, ost, oliven – og selvfølgelig flæskestege, medister og sennep til julebordet.

Oppe på nisseloftet bliver der bagt æbleskriver, så det dufter i hele den gamle væftshal, og mon ikke Julemanden kigger forbi igen i år? Så har han selvfølgelig godteposer med brunkager og skumfiduser med til børnene, som de kan riste ved bålfadene ude på kajen.

 

Åbningstider

Lørdag den 14. december kl. 10.00 – 16.00

Søndag den 15. december kl. 10.00 – 16.00

 

LÆS MERE HER

Flere events

Se alle events >
X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.