Lun kartoffelsalat med grønt og krydderurter
SERVERING
10 portioner
Lun kartoffelsalat
Pynt
Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 37 %
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre, men stadig faste. Del kartoflerne i halve.
Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gulerødder og rødlog og kog dem under låg i ca. 1 min. Tilsæt piskefløde og kog i yderligere 5 min uden låg. Vend kartoflerne i sammen med forårsløg og varm godt igennem. Smag til.
Drys kartoffelsalaten med friske krydderurter.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000