Lun kartoffelsalat med grønt og krydderurter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 skrubbede, nye kartoffel

Lun kartoffelsalat

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 9 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g nye Gulerod i mindre stykker
  • 50 g sukker
  • 150 g rødløg i både
  • 150 g forårsløg i mindre stykker
  • 100 g Lys lagereddike

Pynt

  • 50 g finthakkede friske krydderurt fx. dild, kørvel, persille og løvstikke

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8100 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 37 %

Fremgangsmetode

Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre, men stadig faste. Del kartoflerne i halve.  

Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gulerødder og rødlog og kog dem under låg i ca. 1 min. Tilsæt piskefløde og kog i yderligere 5 min uden låg. Vend kartoflerne i sammen med forårsløg og varm godt igennem. Smag til.

Drys kartoffelsalaten med friske krydderurter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.