Hvide asparges med kørvelmousseline
SERVERING
10 portioner
Kørvelmousseline
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 14770 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 22 %
Fedt: 70 %
Pisk æggeblommer, eddike, vand og salt sammen over vandbad, til det begynder at blive cremet, og du kan trække “streger” i skummet. Pisk det smeltede smør i æggene i en tynd stråle, mens du pisker, til alt smørret er indarbejdet, og saucen er fed og glat. Tilsæt hakket kørvel og peber. Smag evt. til med lidt mere salt og eddike.
Skræl og knæk den nederste træede del af de hvide asparges. Kog aspargesene i letsaltet vand tilsat lidt sukker i 2-3 min. Kom aspargesene direkte over i koldt vand, så de holder deres farve og friskhed, og hiv dem op igen med det samme, så de ikke mister for meget varme. Læg dem kort til afdrypning på et rent klæde.
Pisk fløden til et let skum, og vend den i mousselinen lige inden serveringen – det gør mousselinen let, luftig og cremet. Server de lune asparges med kørvelmousseline og godt brød til.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000