Buche de Noël
SERVERING
10 portioner
Hytteostcreme
Bund
Energiindhold for hele retten: 9450 kJ
Energifordeling:
Fiber: 17.8 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 25 %
Kør hytteosten glat på en foodprocessor. Tilsæt flormelis, majsstivelse og vaniljesukker. Smag til. Stil cremen tildækket i køleskabet ca. 1 time – eller til ceme har sat sig.
Pisk sukker og olie sammen og tilsæt æggene et ad gangen – pisk godt ind imellem. Bland mel, natron, krydderier og salt i dejen. Vend rodfrugter og rugbrød i til sidst. Smør dejen ud på bagepapir i en firkant (ca. 25×25 cm). Bag bunden i ovnen.
Læg kagen omvendt på et stykke bagepapir og træk det andet bagepapir af kagen, så bunden af kagen vender opad. Smør straks kagen med tyttebærsyltetøj og derefter et tyndt lag hytteostcreme. Gem noget af cremen til pynt. Rul kagen stramt i bagepapiret og læg rouladen på køl nogle timer –
gerne til dagen efter. Server kagen kold fra køleskabet.
12-15 min. ved 170°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000