Madspild
Maksimer smag og minimer spild: Vores bedste madspildstips til dit køkken!
I Danmark går der hvert år mere end 800.000 tons mad til spilde, og ifølge FN står madspild for 8-10 pct. af al verdens CO2-udledning. Det skal der gøres noget ved, og derfor sætter fødevarebranchen fokus på madspild den 29. september med Danmarks Nationale Madspildsdag.
Selvom madspildsdagen kun sker en dag om året, så kan vi sagtens lade os inspirere til mindre madspild alle årets dage. Vi har i dette tema samlet lidt info om madspild, nemme hacks og opskrifter til dig.
Den 29. September markerer ikke kun datoen for Danmarks Nationale Madspildsdag, men også FN’s Internationale Madspildsdag.
Få flere idéer og mere inspiration til at undgå madspild.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Madværkstedet Online
Havnegade 39
1058 København
Danmark
Tlf: 33 13 92 92