Madspild

At undgå madspild er i de senere år kommet højt på dagsordenen hos såvel fødevareproducenter...

Madspild

At undgå madspild er i de senere år kommet højt på dagsordenen hos såvel fødevareproducenter, storkøkkener og dagligvarehandelen. Både af etiske, økonomiske og miljømæssige årsager er der gode grunde til at minimere madspild i alle led. 

Reduktion af madspild er også meget konkret et af delmålene i de FN’s 17 verdensmål, idet der under mål 12. Ansvarligt forbrug og produktion, er et meget konkret delmål, der siger ”Inden 2030 skal det globale madspild på detail- og forbrugerniveau pr. indbygger halveres og fødevaretab i produktions- og forsyningskæder, herunder tab af afgrøder efter høst, skal reduceres”.​​​​​​​

Læs mere om de 17 verdensmål her.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Madværkstedet Online

Havnegade 39
1058 København
Danmark
Tlf: 33 13 92 92

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.