Crispy Snackbar med rugfras og rosenblade

TID

120 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 g mandler
  • 40 g græskarkerner
  • 30 g solsikkekerner
  • 25 g sesamfrø
  • 200 g kondenseret mælk
  • 50 g tørrede abrikoser
  • 15 g kokosmel
  • 2 dl havregryn
  • 200 g mørk chokolade
  • 2 spsk Rosenblade tørret

Fremgangsmetode

Hak mandler, græskarkerner og solsikkekerner og bland dem med sesamfrø

Lun den kondenserede mælk til 40 grader in gryde.

Kom mandler, græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø, abrikoser og kokosmel i mælken.

Bland havregryn og knust Rugfras og tilsæt det lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret og hård at røre.

Kom blandingen i en form beklædt med bagepapir.

Pres snackmassen fladt sammen i en rektangel på ca.8x25cm.

Bag massen i ca. 1 time ved 125 grader.

Afkøl snackmassen på en rist og skær den ud til 10 barer.

Smelt chokolade over vandbad og dyp barer deri.

Drys med knuste Rugfras og tørrede rosenblade og stil dem til afkøling.

Tip: Prøv også at udskifte Rugfras med Havrefras.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.