Sprød kålsalat med grov sennep og radiser

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • 600 g spidskål
  • 200 g radise
  • 300 g agurk skrællet og fri for kerner, skåret i små tern
  • 40 g grov sennep
  • 150 g Arla® piskefløde 38%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 10920 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 39 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 29 %

Fremgangsmetode

Vend spidskål og salt godt sammen. Lad det trække i en sigte i ca. en ½ time.

Giv piskefløde og sennep et kort opkog. Tilsæt kål, radiser og agurk og kog under omrøring i ca. 1 min. Smag til. Server den sprøde kålsalat sammen med fx. grillet kylling og nye kartofler.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.