Sommersalat
SERVERING
10 portioner
Røget kefir
Pynt
Energiindhold for hele retten: 13750 kJ
Energifordeling:
Fiber: 70.9 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 43 %
Fordel kefiren i 2 sigter med viskestykker og lad dem dræne i ca. 4 timer på køl. Skrab den drænede kefir over i skåle og sæt dem ned i en gryde eller en kasperrøghat sammen med røgsmuld/hø. Antænd røgsmuldet/høet og kvæl flammerne med et tætsluttende låg. Lad kefiren trække røgsmag i ca. 20 min. Smag den røgede kefir til med salt.
Steg brødskiverne i smør og olie i en pande ca. 2 min. på hver side eller til de er sprøde. Lad dem køle let af på fedtsugende papir.
Fordel radiser og agurk i skiver på portionstallerkener og dryp med den røgede kefir. Pynt med karse og server med smørstegt rugbrød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000