Lun hyldebærsuppe med æblebåde, flødeskum og rugdrys

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g vand
  • 50 g vand
  • 60 g Citron i skiver
  • 600 g syrlige æble - skåret i både
  • 50 g majsstivelse fx. Maizena
  • 1 liter koncentreret sød hyldebærsaft
  • 10 g hel kanel

Rugdrys

  • 10 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 10 g flydende honning
  • 100 g rugflage

Flødeskum

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 2 g vaniljepulver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13010 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 82 %
Fedt: 16 %

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.