Let stuvede radiser med spinat og citron

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 4 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 kg rengjorte radise
  • 15 g Lurpak® smør
  • 4 g citronskal (usprøjtet)
  • 500 g rensede babyspinatblade

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8960 kJ

Energifordeling:

Fiber: 22.9 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 85 %

Fremgangsmetode

Kom fløde i en gryde, bring det i kog. Reducer fløden til det halve.

Varm en stor pande op, kom smør på og steg radiserne i 2 min. til de falder lidt sammen, men staidg med bid. Tilsæt fløde og spinat og vend det hele godt rundt, så det bliver en tæt og jævn stuvning. Smag til med citronskal, salt og peber. Server straks, så radiserne stadig er sprøde og spinaten holder sin flotte farve.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.