Kyllingeragout fyldt med grøntsager

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 300 g Arla® cream cheese naturel 70+ (25%)
  • 100 g vand
  • 16 g Dijonsennep
  • 600 g grøntsagsbouillon
  • 300 g skrubbede nye kartoffel
  • 10 g Salt
  • 20 g majsstivelse fx maizena
  • 750 g rensede fileter af kyllingebryst
  • 200 g flækkede Gulerod gerne i flere farver og med top
  • 200 g rødløg i kvarte
  • 200 g blomkål i buketter
  • 100 g forårsløg i lange stykker
  • 30 g blandede krydderurt fx purløg
  • 100 g slikærter evt. flækkede
  • 150 g kogte sort bønne

Tilbehør

  • 300 g groft brød fx speltbrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13350 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 30 %

Fremgangsmetode

Kog kyllingefileter og kartofler i bouillonen ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Tag kartofler og kød op og “flå” kødet i mundrette bidder. Pisk bouillon med flødeost og tilsæt sennep og salt. Rør majsstivelse og vand til en jævning og rør den i saucen. Kom kartoflerne tilbage i saucen sammen med rødløg, gulerødder og blomkål. Kog ca. 5 min. under låg. Kom slikærter, forårsløg, sorte bønner og kødet i saucen og kog i yderligere ca. 2 min. Vend de friske krydderurter i og server med groft brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.