Kyllingeragout fyldt med grøntsager
SERVERING
10 portioner
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 13350 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 30 %
Kog kyllingefileter og kartofler i bouillonen ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Tag kartofler og kød op og “flå” kødet i mundrette bidder. Pisk bouillon med flødeost og tilsæt sennep og salt. Rør majsstivelse og vand til en jævning og rør den i saucen. Kom kartoflerne tilbage i saucen sammen med rødløg, gulerødder og blomkål. Kog ca. 5 min. under låg. Kom slikærter, forårsløg, sorte bønner og kødet i saucen og kog i yderligere ca. 2 min. Vend de friske krydderurter i og server med groft brød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000