Kogte majroer vendt med æbleeddike, radiser og let pisket fløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1000 skrællede majroe - skåret i store tern
  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 7 g rapsolie
  • 9 g æbleeddike
  • 3,5 g grofthakket kørvel
  • 5 g flydende honning
  • 15 g grofthakket skvalderkål
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 50 g radise - skåret i meget tynde skiver
  • 10 g grofthakket bredbladet persille

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2260 kJ

Energifordeling:

Fiber: 21.7 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 49 %
Fedt: 45 %

Fremgangsmetode

Kog majroerne i letsaltet vand i ca. 2 min. – til de er møre.

Hæld vandet fra majroerne og tilsæt eddike, olie, honning, salt og peber. Vend skvalderkål og kørvel heri. Lad blandingen køle af.

Pisk fløden let og vend den ned i de afkølede majroer, sammen med radiser og persille. Server majroeblandingen på et fad.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.