Kefirsorbet med marengs
SERVERING
10 portioner
Marengs
Kefirsorbet
Pynt
Energiindhold for hele retten: 11050 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0.4 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 79 %
Fedt: 14 %
Bland ingredienserne sammen og pisk til de er faste. Smør marengs ud på bagepapir (ca. 1 cm tykt) og bag marengsen. Lad det køle af på en rist.
Læg husblassen i blød i ca. 10 min. Bring vand og sukker i kog og kog indtil sukkeret er opløst. Smelt husblassen i sukkerlagen og lad den køle lidt af (ca. 40°) Bland sukkerlagen med kefir og kør ismassen i en ismaskine i ca. 1 time – eller til den er fast. Kom isen i en beholder og stil den tildækket i fryseren til servering.
Server kefirsorbeten med marengs. Pynt med havsalt og timianblade.
Ca. 4 timer ved 90° – traditionel ovn.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000