Kartoffelsalat

TID

150 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Syltede løg

  • 5 g Groft salt
  • 70 g Rørsukker
  • 400 g skalotteløg i tykke ringe
  • 500 g vand
  • 100 g vand
  • 1,5 g spiselig blomst fx kamilleblomst
  • 100 g hvidvinseddike
  • 900 g skrællede kartoffel
  • 500 g ESSENS Kefir
  • 30 g æblecidereddike
  • 7,5 g havsalt
  • 40 g Dijonsennep

Pynt

  • friskkværnet peber
  • frisk timianblad

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6320 kJ

Energifordeling:

Fiber: 20.6 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 71 %
Fedt: 16 %

Fremgangsmetode

Syltede løg

Kog løgene i vand tilsat salt i ca. 2 min. og hæld dem til afdrypning i en sigte.
Bring vand, eddike og rørsukker i kog. Tag lagen af varmen og tilsæt løgringe og kamilleblomster. Lad løgene trække i ca. 2 timer.

Kog kartoflerne i letsaltet vand. De skal være møre, men have bid. Lad dem køle af og skær dem i tykke skiver.

Rør kefir, sennep, eddike, salt og peber godt sammen og bland kartoflerne heri. Pynt med løgringene, friskkværnet peber og timianblade.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.