Kartoffelsalat med peberrodsskyr

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g Groft salt
  • 150 g rødløg i halve skiver

Peberodsskyr

  • 4 g Groft salt
  • 20 g fintrevet peberrod
  • 400 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 20 g honning
  • 20 g strimlet bredbladet persille
  • 1 kg kogte skrællede, eller pillede kartoffel
  • 300 g bælgede edamamebønne (sojabønne)

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 64 %
Fedt: 11 %

Fremgangsmetode

Knug løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde.

Peberrodsskyr

Rør skyr, peberrod, honning og salt sammen.

Vend skyrdressingen med kartofler, bønner, løg og persille (gem lidt bønner, løg og persille til pynt). Tilsæt evt. vand, hvis kartoffelsalaten er for fast.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.