Kartoffelsalat
TID
150 minutter
SERVERING
10 portioner
Syltede løg
Pynt
Energiindhold for hele retten: 6320 kJ
Energifordeling:
Fiber: 20.6 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 71 %
Fedt: 16 %
Kog løgene i vand tilsat salt i ca. 2 min. og hæld dem til afdrypning i en sigte.
Bring vand, eddike og rørsukker i kog. Tag lagen af varmen og tilsæt løgringe og kamilleblomster. Lad løgene trække i ca. 2 timer.
Kog kartoflerne i letsaltet vand. De skal være møre, men have bid. Lad dem køle af og skær dem i tykke skiver.
Rør kefir, sennep, eddike, salt og peber godt sammen og bland kartoflerne heri. Pynt med løgringene, friskkværnet peber og timianblade.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000