Kartoffel-blækspruttesalat med persille og hvidløg
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 28 %
Kom blæksprutte, bagekartofler, bladselleri, løg og salt i en gryde. Dæk med vand og kog til sprutten er mør (ca. 1 time). Lad kartoflerne blive i kogelagen hele tiden. Tag kartofler og blæksprutte op af kogelagen og lad det køle af. Fjern skrællen fra kartoflerne og skær dem i små tern. Skær ligeledes sprutten i mindre stykker (det eneste der ikke kan spises er “blækposen”, som sidder midt i kroppen). Vend blækspruttekødet sammen med kartofler, persille, hvidløg, kogelage og olivenolie. Smag til.
Kom fløden i en skål. Tilsæt citronsaft og peber.
Anret blækspruttesalaten på et stort fladt fad og dryp citronfløden over. Pynt med persille. Server salaten lun eller gem den til næste dag og server kold.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000