Kamutsalat med blomkål, mandler og Digekrone
SERVERING
10 portioner
Dressing
Pynt:
Energiindhold for hele retten: 13990 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 22 %
Bring æblemost tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt kamutkorn og kog dem efter anvisningen på emballagen. De skal være møre, men med bid. Hæld den overskydende væske fra og lad kornene køle af.
Pisk æblemost, citronsaft, -skal, olie, salt og peber godt sammen. Vend dressingen sammen med de afkølede kamutkorn, blomkål, ost og persille. Smag til. Anret salaten i en stor skål og drys med ristede mandler.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000