Kamutsalat med blomkål, mandler og Digekrone

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 12 liter Groft salt
  • 1 liter æblemost
  • 600 g forkogte kamutkorn

Dressing

  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g friskpresset citronsaft
  • 20 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 75 g æblemost
  • 30 g rapskimolie
  • 50 g grofthakket bredbladet persille
  • 700 g fintsnittet blomkål
  • 150 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk (fintrevet)

Pynt:

  • 50 g grofthakkede ristede mandel

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13990 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 22 %

Fremgangsmetode

Bring æblemost tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt kamutkorn og kog dem efter anvisningen på emballagen. De skal være møre, men med bid. Hæld den overskydende væske fra og lad kornene køle af.

Dresing

Pisk æblemost, citronsaft, -skal, olie, salt og peber godt sammen. Vend dressingen sammen med de afkølede kamutkorn, blomkål, ost og persille. Smag til. Anret salaten i en stor skål og drys med ristede mandler.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.