Kærnemælksfromage med skovbærkompot
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 14870 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 73 %
Fedt: 20 %
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør kærnemælk med flormelis og vaniljekorn. Træk husblassen op af vandet, med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af kærnemælksblandingen og rør det i resten. Pisk fløden til en let skum og vend den i. Hæld fromagen i en stor skål eller i små glas og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.
Bring imens sukker og vand i kog. Tilsæt de frosne bær og kog bærrerne i min. 2 min. – de må ikke koge helt ud. Afkøl skovbærkompotten let og server kærnemælksfromagen med den lune skovbærkompot.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000