Kærnemælksfromage med skovbærkompot

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 750 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 25 g citronsaft
  • 9 blade husblas
  • 45 g flormelis
  • 1 stykker vaniljestang - kornene herfra
  • 750 g Arla Harmonie® økologisk kærnemælk 0,5%
  • 50 g vand
  • 25 g sukker
  • 400 g frosne blandede bær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 14870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 73 %
Fedt: 20 %

Fremgangsmetode

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør kærnemælk med flormelis og vaniljekorn. Træk husblassen op af vandet, med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af kærnemælksblandingen og rør det i resten. Pisk fløden til en let skum og vend den i. Hæld fromagen i en stor skål eller i små glas og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.

Bring imens sukker og vand i kog. Tilsæt de frosne bær og kog bærrerne i min. 2 min. – de må ikke koge helt ud. Afkøl skovbærkompotten let og server kærnemælksfromagen med den lune skovbærkompot.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.