Jordbærkoldskål med hyldeblomst, sprød rugbrød og lakrids

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 50 liter Rørsukker
  • 1 liter Arla Harmonie® økologisk kærnemælk 0,5%
  • 300 g frosne jordbær
  • 100 g koncentreret hyldeblomstsaft
  • 1 liter Arla Harmonie® økologisk yoghurt jordbær/hindbær 0,5%

Sprød rugbrødsmysli

  • 200 g fuldkornsrugbrød (små tern)
  • 30 g kokosnød (flager)
  • 5 g engelsk lakrids (knust)

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8850 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 70 %
Fedt: 11 %

Fremgangsmetode

Kom jordbær og sukker i en robot foodprocessor. Blend et øjeblik til jordbærrene er hakket i mindre stykker. Bland kærnemælk, yoghurt, hyldeblomstsaft og de hakkede jordbær godt sammen. Stil koldskålen tildækket på køl indtil servering. 

Sprød rugbrødsmysli: Kom rugbrødsternene i en gastronombakke og rist dem sprøde i ovnen. Ca. 15 min. ved 160° (varmluft). Tilsæt kokosflager og rist dem med de sidste 2 min. Vend de sprøde rugbrødstern med lakrids.

Server jordbærkoldskålen sammen med den sprøde rugbrøds-mysli.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.