Jordbærkoldskål med hyldeblomst, sprød rugbrød og lakrids
SERVERING
10 portioner
Sprød rugbrødsmysli
Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 70 %
Fedt: 11 %
Kom jordbær og sukker i en robot foodprocessor. Blend et øjeblik til jordbærrene er hakket i mindre stykker. Bland kærnemælk, yoghurt, hyldeblomstsaft og de hakkede jordbær godt sammen. Stil koldskålen tildækket på køl indtil servering.
Sprød rugbrødsmysli: Kom rugbrødsternene i en gastronombakke og rist dem sprøde i ovnen. Ca. 15 min. ved 160° (varmluft). Tilsæt kokosflager og rist dem med de sidste 2 min. Vend de sprøde rugbrødstern med lakrids.
Server jordbærkoldskålen sammen med den sprøde rugbrøds-mysli.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000