Hytteost rørt med strandkarse, røget kylling og hybenkompot
SERVERING
10 portioner
Røget kylling
Hybenkompot
Øllebrødsflager
Hytteost rørt med strandkarsepesto
Pynt
Energiindhold for hele retten: 19980 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 28 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 41 %
Bring vand, salt og sukker i kog. Lad det køle af i køleskabet. Parter kyllingerne i 4-8 stykker hver, rens og skyl dem godt. Kom kyllingen i lagen og lad dem trække tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Dup kødet godt tørt og gnid det med olie, salt og peber. Læg stykkerne på en rist i en gastronom med lidt røgsmuld i bunden. Læg endnu en gastronom på som låg og ryg kyllingestykkerne i 10-15 min. Steg dem færdige i ovnen – til de har en kernetemperatur på ca. 75°.
Bring alle ingredienserne i kog og kog det ved jævn varme og under låg i 25-35 min. Hæld kompotten på skoldede glas.
Bring alle ingredienserne i kog og kog dem ved jævn varme og uden låg. Pisk det godt sammen og rør ofte. Smør det ud i et meget tyndt lag på bagepapir og bag det i ovnen.
Hytteost rørt med strandkarsepesto: Blend alle ingredienserne undtagen hytteost. Rør pestoen sammen med hytteosten.
Riv det røgede kyllingekød i grove stykker og anret med lidt hytteost rørt med strandkarsepesto og lidt hybenkompot. Pynt med rugbrødsflager delt i grove stykker og brøndkarse.
Ca. 1½-2 timer ved 100°.
Ca. 1½ time ved 120°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000