Hytteost popkorn

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 450 Arla® Hytteost 4%
  • 500 g rapsolie
  • 5 g fint salt

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3780 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 5 %
Fedt: 69 %

Fremgangsmetode

Kom hytteosten i en sigte og hæld den over med koldt vand. Skyld godt så lagen forsvinder. Lad hytteostkornene dryppe godt af og fordel dem på plader med silikonemåtter. Bag hytteostkornene i ovnen.

Lad rapsolien blive varm i en tykbundet gryde ca. 180°. Fritere ca. 10 blanke og dehydrede hytteostkorn af gangen i ca. 5 sek. – eller til de popper. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir – gentag med resten. Drys med salt og server straks.

Bagetid

Ca. 24 timer ved 45°. Uden varmluft og hvis muligt 0% fugtighed.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.