Hytteost popkorn
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 3780 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 5 %
Fedt: 69 %
Kom hytteosten i en sigte og hæld den over med koldt vand. Skyld godt så lagen forsvinder. Lad hytteostkornene dryppe godt af og fordel dem på plader med silikonemåtter. Bag hytteostkornene i ovnen.
Lad rapsolien blive varm i en tykbundet gryde ca. 180°. Fritere ca. 10 blanke og dehydrede hytteostkorn af gangen i ca. 5 sek. – eller til de popper. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir – gentag med resten. Drys med salt og server straks.
Ca. 24 timer ved 45°. Uden varmluft og hvis muligt 0% fugtighed.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000