Hytteost med hasselnødder, persille og citron

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 20 g grofthakket bredbladet persille
  • 50 g ristede hasselnød (hakkede)
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3370 kJ

Energifordeling:

Fiber: 5.2 g
Protein: 40 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 49 %

Fremgangsmetode

Vend hytteost, hasselnødder, persille, citronskal, salt og peber godt sammen. Smag til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.