Hurtig remoulade

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g Gulerod
  • 8 g Rørsukker
  • 15 g koldpresset rapsolie
  • 60 g æbleeddike
  • 125 g blomkål
  • 150 g fennikel

hytteostdressing

  • 5 g Dijonsennep
  • 5 g æbleeddike
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 2 g madraskarry
  • 25 g drueagurk i små tern
  • 10 g finthakket frisk kørvel

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2110 kJ

Energifordeling:

Fiber: 9.9 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 44 %

Fremgangsmetode

Skyl grøntsagerne. Riv det yderste af blomkålen groft. Skær resten af blomkål, fennikel og gulerødder i små tern ca. ½ x ½ cm. Bring eddike, olie sukker, salt og peber i kog i en gryde og sauter grøntsagerne i ca. 5 min. – de skal stadig have bid. Lad dem køle helt af, fx på køl.

Hytteostdressing

Rør hytteost, sennep, eddike og karry godt sammen. Vend de afkølede grøntsager heri sammen med drueagurker og kørvel. Smag til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.