Hurtig remoulade
SERVERING
10 portioner
hytteostdressing
Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
Energifordeling:
Fiber: 9.9 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 44 %
Skyl grøntsagerne. Riv det yderste af blomkålen groft. Skær resten af blomkål, fennikel og gulerødder i små tern ca. ½ x ½ cm. Bring eddike, olie sukker, salt og peber i kog i en gryde og sauter grøntsagerne i ca. 5 min. – de skal stadig have bid. Lad dem køle helt af, fx på køl.
Rør hytteost, sennep, eddike og karry godt sammen. Vend de afkølede grøntsager heri sammen med drueagurker og kørvel. Smag til.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000