Hindbær med let frossen lakridsfløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 4 g citronskal (usprøjtet)
  • 500 g friske hindbær
  • 6 g lakridspulver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8630 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 85 %

Fremgangsmetode

Kom fløde op i en skål, tilsæt citronskal og lakridspulver og pisk den til let skum. Læg bagepapir på en bageplade og sæt med en ske 10 “klatter” lakridsfløde på pladen. Frys flødeklatterne i ca. 30 min., så de bare lige sætter sig og bliver letfrosne.

Fordel hindbær i 10 små skåle eller dybe tallerkener og læg en frossen lakridsfløde på toppen. Server som en lille dessert eller eftermiddagssnack.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.