Hindbær med let frossen lakridsfløde
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 8630 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 85 %
Kom fløde op i en skål, tilsæt citronskal og lakridspulver og pisk den til let skum. Læg bagepapir på en bageplade og sæt med en ske 10 “klatter” lakridsfløde på pladen. Frys flødeklatterne i ca. 30 min., så de bare lige sætter sig og bliver letfrosne.
Fordel hindbær i 10 små skåle eller dybe tallerkener og læg en frossen lakridsfløde på toppen. Server som en lille dessert eller eftermiddagssnack.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000