Gylden æblesalsa med græskar og karse

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt 10%
  • 25 g æblecidereddike
  • 25 g flydende honning
  • 200 g Gulerod - skåret i små tern
  • 100 g tørret abrikos - skåret i små tern
  • 200 g rødkindede æble - skåret i små tern, fx gråsten
  • 30 g karse
  • 200 g hokkaido græskar - skåret i små tern

Pynt

  • karse

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4501 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 42 %

Fremgangsmetode

Rør fløde, yoghurt, eddike, honning, salt og peber godt sammen.Smag til.

Bland æbler, græskar, gulerod, abrikoser og karse – tag lidt fra til pynt. Vend grøntsagerne i dressingen. Anret salsaen i en skål og pynt med rå grøntsager og karse.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.