Gulerodspuré med brunet smør, merian og bronzefennikel

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1,5 stykker skrællede Gulerod i mindre stykker
  • 3 stykker bronzefennikel
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 45 g brunet Lurpak® smør
  • 50 g æblecidereddike
  • 12 g havsalt
  • 20 g akaciehonning
  • 50 g finthakket frisk merian

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 5610 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 59 %

Fremgangsmetode

Kog gulerødder og bronzefennikel møre i en gryde med vand i ca. ½ time. Afkøl dem let. Blend gulerødder og bronzefennikel i en foodprocessor eller blender.

Tilsæt fløde, smør, eddike, honning, salt og peber, og kør det hele til en fin puré. Da sødmen i gulerødder skifter alt efter sæsonen, er det vigtigt at smage puréen til. Server puréen med masser af hakket merian på toppen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.