Grønne asparges med friskostcreme, blomster og brændte forårsløg
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 4900 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 13 %
Fedt: 78 %
Flæk forårsløgene på langs og læg dem på en rist. Bag/brænd forårsløg i ovnen til de er sorte og brændte. Tag forårsløgene ud af ovnen og lad dem køle af. Knus løgene igennem en sigte eller i en blender til et fint pulver.
Rør friskost og fløde sammen til en cremet konsistens.
Bring en stor gryde med vand og salt i kog og kog aspargesene i 1-2 min. alt efter tykkelse. Tag aspargesene op af gryden og kom dem direkte over i koldt vand, så kogningen stopper med det samme. Anret asparges på et fad, kom friskost på toppen og drys med brændt løg, blomster, salt og peber. Server straks med godt brød, knækbrød eller ristet rugbrød til.
20-25 min. ved 250°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000