Grønne asparges med friskostcreme, blomster og brændte forårsløg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 85 forårsløg
  • 1 dl Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 250 g Arla® cream cheese naturel 70+ (25%)
  • friskkværnet peber
  • 0,5 g spiselig blomst
  • 6 g havsalt
  • 550 g grøn asparges

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4900 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 13 %
Fedt: 78 %

Fremgangsmetode

Flæk forårsløgene på langs og læg dem på en rist. Bag/brænd forårsløg i ovnen til de er sorte og brændte. Tag forårsløgene ud af ovnen og lad dem køle af. Knus løgene igennem en sigte eller i en blender til et fint pulver.

Rør friskost og fløde sammen til en cremet konsistens.

Bring en stor gryde med vand og salt i kog og kog aspargesene i 1-2 min. alt efter tykkelse. Tag aspargesene op af gryden og kom dem direkte over i koldt vand, så kogningen stopper med det samme. Anret asparges på et fad, kom friskost på toppen og drys med brændt løg, blomster, salt og peber. Server straks med godt brød, knækbrød eller ristet rugbrød til.

Bagetid

20-25 min. ved 250°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.