Grønkålssalat med æbler og tyttebær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 150 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 500 g rensede grønkålsblad
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk cremefraiche 18%
  • 500 g æble i tern
  • 10 g flydende honning
  • 6 g Salt
  • 50 g tyttebærsyltetøj
  • 25 g hvid balsamicoeddike

Ristede græskarkerner

  • 10 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 2 g havsalt
  • 30 g græskarkerne

Pynt

  • 50 g tyttebær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6800 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 49 %

Fremgangsmetode

Vend æble, eddike og honning godt sammen. Hak grønkålsbladende fint. Pisk fløden meget let og bland den med hytteost, tyttebærsyltetøj, salt og peber Vend æbler, grønkål og dressingen godt sammen. Smag til.

Ristede græskarkerner

Smelt smørret på en pande og rist græskarkernerne i ca. 3 min. til de bliver let gyldne. Drys med havsalt og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Anret grønkålssalaten i et stort fad og drys med græskarkerner og tyttebær.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.