Grøn bønnedip med ost og mynte

SERVERING

20 portioner

Ingredienser

  • 4 g Groft salt
  • 200 g Riberhus® økologisk mellemlagret (gerne rester)
  • 50 g koldpresset rapsolie
  • 500 g frosne grøn bønne
  • 8 g finthakket mynte
  • 40 g æblecider

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 5360 kJ

Energifordeling:

Fiber: 16.3 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 10 %
Fedt: 71 %

Fremgangsmetode

Overhæld bønnerne med kogende vand og lad dem trække i ca. 3 min. Afdryp bønnerne i et dørslag og lad dem køle af. Tag en lille håndfuld af de afkølede bønner fra og snit dem fint. Kom bønnerne i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser. Kør til en jævn og glat blanding. Smag til. Anret bønnedippen i en skål og pynt med fintsnittede bønner.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.