Græskarsandwich med to slags græskar, blå ost og bacon

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Hokkaidospread

  • 4 g 4 fed hvidløg
  • Groft salt
  • 100 g Lurpak® smør
  • friskkværnet hvid peber
  • 600 g hokkaido græskar i tern
  • 40 skiver røget bacon
  • 10 stykker græskarkernesandwich eller andet groft brød
  • 20 blade friliicesalat
  • 300 g syltet græskar i tern
  • 500 g Arla® Høgelund Sønderjysk Blå 60+

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 56 %

Fremgangsmetode

Hokkaidospread

Kog græskartern i ca. 20 min. til de er møre. Blend græskartern med smør, hvidløg og smag til salt og peber. Puréen fyldes i en sprøjtepose og holdes lun.

Steg baconskiverne i ovnen til de er gyldne og sprøde.

Rist sandwichbrødene sprøde i ovnen og lad dem køle lidt af.

Smør sandwichbrødene med hokkaidospreadog læg dem sammen med salat, syltet græskar, blå ost og bacon. Server straks.

Bagetid

15-20 min. ved 190°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.