Couscous med stegte æbler, valnødder og cremet flødedressing
SERVERING
10 portioner
Stegte æbler
Cremet flødedressing
Energiindhold for hele retten: 11720 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 38 %
Kog grønsagsbouillonen op og overhæld couscousgrynene med den. Lad couscousgrynene trække under låg i ca. 15 min. Rør grynene fra hinanden med en gaffel og lad dem afkøle let.
Drys æblerne med koriander og steg dem let møre i smør – ca. 3 min. Lad æblerne køle af.
Bland couscousgryn, æbler, persille, rødløg, salt og peber godt sammen. Vend forsigtig babyspinatbladene i salaten og drys valnøddekerner over.
Pisk fløde, honning, æblecidereddike og salt sammen til en cremet konsistens.
Anret couscosus-salaten i et stort fad og fordel flødedressingen henover.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000