Bagel-sandwich med fermenterede beder og portobello

Ingredienser

  • 10 g Hvede bagel
  • 300 g bolsjebede skåret tynd på mandolinjern
  • 500 g portobello delt i kvarte
  • 300 g salat
  • 3 stk store tomat skåret i skiver
  • salt og peber

Dressing

  • 100 g persille
  • 10 g hvidløg
  • 2 spsk eddike
  • 1 spsk sennep
  • 1 dl olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Vend svampe med olie, salt og peber, og bag dem i ovnen i 15 min. ved 200°C. Mens svampene stadigvæk er varme vendes de sammen med bolsjebederne.  

Blend alle ingredienser til dressingen, til den får en cremet konsistens.  

Bag eller rist bagels, del dem på midten, smør med dressingen, kom salat og tomat i bunden. Læg et par gode skefulde portebello-svampe og bolsjebeder på, og smør toppen med dressing.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.